✔Інгредієнти:
Масло вершкове – 110гр
Пудра цукрова – 110гр
КАКАО для обкатування: WOW CACAO 100% Vintage Brut / Velvet Brown / Cardinal Red / Aztec Gold – 50гр (можна вибрати 4 види какао для обкатки, тоді отримаєте трюфеля різних кольорів, як у нас на фото)
КАКАО в начинку: один вид на вибір: WOW CACAO 100% Vintage Brut чи Velvet Brown чи Cardinal Red чи Aztec Gold – 150гр
Коньяк -50гр
✔Приготування:
1. В м’яке масло додати цукрову пудру і збити до пишного стану, використовуючи насадку для міксера у вигляді лопатки.
2. Додати коньяк, перемішати.
3. Додати какао (в масу 150гр) і перемішати на повільних оборотах.
4. Массу охолодити, розділити по 12гр, сформувати кульку і обкатати в какао для обкатки 2 рази.
5. Поставити в холодильник та дати охолонути.
Насолоджуйтесь різними смаками!
Рецепт від Лариси Паращенко