Ми підготували для вас простий рецепт холодного та дуже смачного Iced Cacao:
Для приготування вам знадобиться:
- Заготовка какао 50 г
- Улюблене молоко (радимо бананове чи кокосове) 200 мл
- Лід 100 г
Опис приготування ВДОМА:
1. В невелику ємність залийте 40 мл гарячої води (90-100°С) та зверху додайте 10 г 100% какао (Aztec Gold, Velvet Brown, Cardinal Red чи Vintage Brut). Ретельно перемішайте до однорідності – заготовка готова!
2. В прозорий стакан додайте в заданій послідовності 100г льоду, 200мл молока та заготовку какао. Підсолодить за бажанням цукром, сиропом чи фруктовим пюре.
3. Ретельно перемішайте та насолоджуйтесь!
Опис приготування НА БАРІ:
Приготування заготовки:
Довести воду до кипіння, в ємність насипати 100 г какао (WOW Cacao 100% Natural, Unique Red чи Unique Brut), залити 400 мл води, перемішати до однорідності, дати охолонути і перелити в ємність для зберігання. Термін зберігання заготовки (бази) - 10 днів за температури 5*С
АБО "з-під ножа"
В міні пітчер залийте 40 мл гарячої води (90-100°С) та додайте 10 г какао, перемішайте до однорідності.
В хайбол, або ПЕТ стакан додайте в заданій послідовності, 100 г льоду, 200 мл молока та заготовку какао. Підсолодить за бажанням цукром, сиропом чи фруктовим пюре.
Напій можна перемішати або дати можливість це зробити гостю.