fbpx

ГАНАШ НЕСОЛОДКИЙ НА ЯГІДНОМУ ПЮРЕ

✔Інгредієнти:

Пюре кізілу – 200 г (можна використати будь-яку кислу ягіду)
Глюкозний сироп – 60 г
Тримолін – 30 г
Декстроза – 20 г
Лецитин – 1,2 г
Какао-терте Ecuador Arriba Nacional TM WOW CACAO – 100 г
Какао-масло в краплях TM WOW CACAO – 10 г

✔Приготування:

В сотейнику змішайте ягідне пюре, глюкозний сироп, тримолін та декстрозу. Доведіть до кипіння, постійно помішуючи.
Зніміть з плити, охолоджуйте до 70С. Далі заливаємо какао-терте, масло і лецитин гарячою суміщу, щоб не залишилося шматочків какао тертого. За допомогою блендера перетворіть в однорідну, глянцеву масу. Стабілізуйте в холодильнику мінімум 2 години, або при температурі 12-18С протягом 12-24 годин.

Рецепт дуже смачний, ідеально підходить для макарон. Перевірено!

Насолоджуйтесь!

РЕЦЕПТ 3. Ганаш несолодкий

Рецепт з майстер-класу від Еліни Бойко і ТМ WOW Cacao за підтримки компанії Триколад, Дніпро

Отримати прайс, каталог
оформити замовлення