fbpx

МАКАРОН ФРАНЦУЗСЬКА МЕРЕНГА

✔Інгредієнти:

Білок – 200 г
Цукор – 220 г
Мигдалеве борошно – 270 г
Цукрова пудра – 280 г
Какао порошок Vintage Brut WOW Cacao – 18 г
Сіль – 1 г
Альбумін – 1 г

✔Процес:

Змішуємо просіяне мигдалеве борошно і цукрову пудру.
Збиваємо білок з альбуміном, сіллю і винним каменем (можна замінити на лимонну кислоту) з цукром.
Змішуємо з мигдальним борошном і цукровою пудрою (макаронаж).
p.s. після перемішування залишити тісто на 1-2 хвилини відпочити, мигдаль, цукрова пудра вбирає в себе вологу і тісто стає більш однорідним.

✔Збиття меренги:

1. Збивати на повільній швидкості, щоб додати повітря.
2. Збільшити швидкість до середньої.
Коли білки досягнутий стадії м’яких піків, тонкою цівкою додати цукор (додавання цукру в цій стадії гарантує, що об’єм буде досягнутий).
3. Збивати до стійких піків (чим більше цукру додано, тим довше доведеться збивати)
4. «Закріпити» меренгу, збиваючи на високій швидкості кілька секунд)

Відсаджуємо макарони на тефлоновий килимок. Розігріваємо духовку до 135-140С. Випікаємо 12-18 хв, залижить від розміру макарон. Дістаємо з духовки, даємо охолонути і знімаємо з килимка.

Насолоджуйтесь!

РЕЦЕПТ 9. МАКАРОН Французька Меренга

Рецепт з майстер-класу від Еліни Бойко і ТМ WOW Cacao за підтримки компанії Триколад, Дніпро

Отримати прайс, каталог
оформити замовлення