Готуємо меренг:
Яєчний білок збиваємо до пишної піни, середньою цівочкою додаємо цукор з водою доведенний до температури 118 градусів, взбиваємо протягом 7хв
Далі тісто макарон (на 15шт):
Мигдальне борошно 64г
WOW CACAO 100% Just Black 8г
Пудра цукрова 64г
Яєчний білок 8г
Меренг 88г
Яєчний білок 28г
Цукор 86г
Вода 28г
Начинка (на 15шт):
Масло вершкове 125г
Пудра цукрова 75г
WOW CACAO 100% Just Black 25г
Приготування тіста макарон:
Мигдальне борошно змішуемо з цукровою пудрою та чорним какао, перетираємо через дрібне сито.
Додаємо яєчний білок, перемішуємо силіконовою лопаткою. Додаємо меренг, замішуємо обережно. Накладаємо в кондитерський мішок, відрізаємо ножицями кінчик. Висаджувати на силіконовий килимок. Залишити на 20хв для підсихання.
Прогріти духову шафу до температури 138 градусів, завантажити висушені макарони до духової шафи, випікати протягом 12хв
Приготування начинки:
Роз’мякшене масло трохи підбити з цукровою пудрою, після додати чорне какао.
Склеювання макарону:
Випеченний макарон перегортаємо до гори дном, рівномірно викладаємо начинку. З’єднуємо дві половинки. І вуаля! 🙂
Насолоджуйтесь!
Рецепт від Лариси Паращенко