fbpx

МАКАРОН ШВЕЙЦАРСЬКА МЕРЕНГА

✔Інгредієнти:

Білок – 100 г
Цукор – 125 г
Білок – 45 г
Мигдалеве борошно – 175 г
Цукрова пудра – 200 г
Какао-порошок Cardinal RED TM WOW CACAO– 12 г

✔Приготування:

1. В діжі об’єднати білок 100 г і цукор.
2. Виставити швидкість комбайну на 4 + температура 70С.
3. Після 2-х хвилин прибираємо температуру на 0С.
4. Після 4-ї хв збільшуємо швидкість до 5.
5. Додаємо гелевий барвник.
6. На 5.30 хв збільшуємо швидкість на максимум.
7. На 6.30 хв зменшуємо швидкість до 3 і додаємо білок 45 г – вимішуємо 20 сек.
8. Просіюємо і змішуємо мигдалеве борошно і цукрову пудру.
9. Додаємо взбитий білок і робимо макаронаж до «стрічки».
10. Відсаджуємо печиво.
11. Відправляємо в холодну духовку і включаємо 50С – 7-10 хв до утворення скоринки, щоб не лип палець.
12. Виставляємо температуру 140С і випікаємо 12-14 хв.
13. На 5-7 хв, коли утворилася «юбочка» можна відкривати духовку і випускати пар.
14. Після випікання обов’язково зняти з дека, але не з килимка. Дати остигнути і потім зняти з килимка.

Насолоджуйтесь!

РЕЦЕПТ 8. МАКАРОН Швейцарська Меренга

Рецепт з майстер-класу від Еліни Бойко і ТМ WOW Cacao за підтримки компанії Триколад, Дніпро

Отримати прайс, каталог
оформити замовлення