fbpx

МЕЛЕНІ КАКАО-БОБИ В ФРЕНЧ-ПРЕСІ

ЯК ЗАВАРИТИ КАКАО-БОБИ В ФРЕНЧ-ПРЕСІ

1) Додайте в френч-прес 4-5 чайних ложок (25-30г) мелених какао-бобів

2) Наповніть його гарячою водою: 200-250г при температурі 93-95°С

3) Час заварювання 5-7 хв.

По закінченні часу заварювання опустіть поршень френч-пресу та налийте напій в чашку. Готово, насолоджуйтесь!
Важливий аспект - в результаті заварювання вода екстрагує на себе розчинні частинки какао-бобів. Тому не варто очікувати, що какао-боби повністю розчиняться. Після заварювання какао-боби смакують як молоді горіхи, тому це й ще корисний снек на додачу до напою!
Завдяки високому вмісту теоброміну та поліфенолів напій із какао-бобів дуже бадьорить, покращує серцево-судинну та мозкову діяльність.

P.S. Цей напій кардинально відрізняється від традиційного какао, що готують на молоці. Для розуміння можна провести аналогію з приготуванням кави або чаю імерсійними методами (шляхом занурення продукту в воду на обмежений час). Але є нюанс – какао-боби чудово смакують і після заварювання напою!

Френч_Прес_фото_для_картки_рецепту

Рецепт Олександра Бойченко

Отримати прайс, каталог
оформити замовлення