Інгредієнти:
Борошно – 60гр
Какао-порошок “Vintage Brut” WOW CACAO 100% – 20гр
Яйця – 4 шт
Жовток – 4шт
Цукор – 110гр
Приготування:
1.Муку і какао просіяти.
2. Жовтки відокремити від білків.
3. Білки збити до щільних піків, поступово вводячи 50грм цукру.
4. В іншій ємності розтерти жовтки з цукром, що залишився.
5. У збиті білки маленькими порціями ввести розтерті жовтки.
6. Потім тонкою цівкою всипати борошно, помішуючи лопаткою.
7. Для відсадження печива використовувати кондитерський мішок і силіконовий килимок.
8. Випікати при температурі 220 ° С протягом 15-18 хвилин.
А ще WOW Cacao “Vintage Brut” дуже вдало підходить в якості посипки для десерту Тірамісу. А якщо хочете здивувати кольорами, то для посипки також дуже підійдуть WOW CACAO “Aztec Gold” та “Cardinal Red” (як на нашому фото) чи “Velvet Brown”.
Насолоджуйтесь!
Рецепт від Лариси Паращенко