fbpx

ШОКОЛАДНИЙ ГЛІНТВЕЙН

✔Інгредієнти:

  • Вино червоне сухе (чи виноградний сік для безалкогольного напою) 150г
  • Гарячий Шоколад “Red Hot Chilli Chocolate” 20г
  • Вода 50г
  • Апельсин 50г
  • Мед 5г
  • Кориця (касія) паличка 1 шт
  • Мускатний горіх 0,5г
  • Гвоздика 4 шт
  • Бадьян 1 шт

✔Технологія приготування:
- Беремо пітчер 0,5л (для приготування на барі) чи посуд для нагрівання (для приготування вдома), додаємо 150г вина (чи соку), 20г гарячого шоколаду, 50г води, паличку кориці, мед і бадьян.
- Доводимо до кипіння вміст пітчера (чи посуду)
- В дольку апельсина вставляємо 4 гвоздики.
- Виливаємо готовий напій в посуд для глінтвейну і декоруємо апельсином з гвоздикою.
Насолоджуйтесь смаком та зігрівайтесь!

глинтвейн

Рецепт Олександра Бойченко

Отримати прайс, каталог
оформити замовлення