✔Інгредієнти:
250 г масло вершкове
250 г цукрова пудра
250 г яйця
200 г борошно
50 г WOW CACAO 100% Cardinal Red або Vintage Brut (на ваш вибір)
7 г розпушувача
✔Приготування:
1. Беремо миску будь-яку або чан (якщо міксер планетарний, використовуємо насадку лопатка) кладемо туди м’яке масло кімнатної температури, додаємо цукрову пудру і збиваємо до білого кольору.
2. Поступово вводимо яйця по одному. Добре збиваємо.
3. Просіваємо борошно, розпушувач і какао.
4. Акуратно зменшити швидкість міксера вводимо сухі інгредієнти.
За бажанням можна додати апельсинову, лимонну цедру, корицю, цукати, в’ялені або сушені фрукти.
5. Нагріваємо духовку до 180 ° С, викладаємо тісто в силіконову форму, якщо форма металева, то змащуємо форму всередині розтопленим маслом і посипаємо борошном і тільки тоді викладаємо тісто. Випікаємо 45 хвилин при температурі 165 ° С. Кекс перевіряємо дерев’яною шпажкою, вона повинна бути сухою.
Насолоджуйтесь!
Рецепт від Лариси Паращенко