fbpx

WOW ПЕЧИВО З ЗЕФІРНОЮ НАЧИНКОЮ

✔Інгредієнти для  Бретонського пісочного тіста:

Жовтки 30г
Цукор 50г
Мосло вершкове 65г
Сіль 0,6г
Борошно 71г
Розпушувач 3,5г
Какао WOW CACAO 100% – 6г
Шоколад молочний 15г

✔Інгредієнти для начинки:

5.5 г желатину
20 мл води
45 г цукру
20 г сиропу глюкози
25 г трімоліна (інвертного цукру)
25 г трімоліна
5 г какао WOW CACAO 100%

Спочатку готуємо Бретонське пісочне тісто:

Вінчиком взбити жовтки з цукром та сіллю до побіління.
Потім поступово добавити розм’якшене вершкове масло та перемішати до об’єднання.
Додати молочний шоколад розтоплений до 40°С.
В кінці додати просіяне борошно з какао та розпушувачем.
Розподілити товщиною 5 мм між двома листами парламенту і залишити в холодильнику на 3 години.
Потім вирізати кружочки діаметром 5см та випікати на силіконовому коврику при 150°С, 12-15хв.
Остудити при кімнатній температурі.

Спосіб приготування начінки:

1. Замочіть листочки желатину в холодній воді. У маленькій каструлі довести воду, цукор, трімолін 25 г, сироп глюкози, какао до кипіння. Віджати желатин, щоб видалити максимальну кількість води, і викласти в миску, додати ще 25 гр трімоліна. Вилити зверху гарячий сироп з какао.
2. Взбивати віночком до пишної маси. Перекласти в кондитерський мішок з насадкою і відсадити на печеньку, накрити другою половинкою і притиснути. Посипати зверху будь-яким видом WOW CACAO 100% за улюбленим смаком і кольором.

Обирай улюблений вид нашого какао порошку та твори свої смачні шедеври!

 

РЕЦЕПТ 6. ПЕЧИВО з зефірною начинкою

Рецепт від Лариси Паращенко

Отримати прайс, каталог
оформити замовлення