Країна: | |
---|---|
Теруар: | |
Сорт: | |
Статус ICCO: | |
Виробник: | |
Какао-масло: | |
Смак: |
ВІЛЛА РІВА вирізняється насиченими тропічними нотами, кремовою текстурою та ніжною кислотністю, які досягаються завдяки повільній сонячній сушці добре ферментованих какао-бобів на протязі 7 – 10 днів.
Ферментація відбувається на протязі 6 діб в трирівневих дерев’яних ящиках наступними етапами: верхній рівень – 24 години, середній рівень – 96 годин, нижній рівень – 24 години.
Науково доведена користь какао-бобів полягає в тому, що це природній антиоксидант, який стимулює роботу мозку, серцевих судин і при цьому бадьорить та заряджає енергією.
Корисна Інформація:
100% какао-боби, обсмажені в Києві
Маса нетто: 500г
Термін придатності: 24 місяці