fbpx

ШЛЯХ КАКАО ВІД БОБА ДО ПОРОШКУ

Показуємо та розповідаємо про шлях какао від боба до порошку:

1. Після збору врожаю фермери ферментують та висушують КАКАО-БОБИ
2. На виробництві какао-боби відбирають, обсмажують, очищують від вели (лузги) та подрібнюють на НІБСИ
3. Далі за потреби нібси перетирають у КАКАО ТЕРТЕ (вміст какао-масла тут становить близько 50% як в самих бобах);
4. Потім частину КАКАО МАСЛА віджимають з какао тертого. Це робиться для отримання 100% какао-масла як окремого продукту та підготовки до отримання какао-порошку зі зниженим вмістом какао-масла.
5. Отриману какао масу зі зниженим вмістом какао масла далі розмелюють у КАКАО ПОРОШОК, який має вміст какао-масла 10-12% (обезжирене какао) чи від 20 до 24% (какао з високим вмістом какао-масла).

Отримати прайс, каталог
оформити замовлення