Какао нібси (какао-боби обсмажені, очищені та подрібнені в крупку) – це суперфуд, який має дуже широке коло споживання та використання. Їх легко додавати до сніданків та до будь-якої їжі та напоїв, що відносяться до здорового харчування. Крім того, це дуже смачний та корисний снек.
Науково доведена користь какао нібсів полягає в тому, що це природній антиоксидант, який стимулює роботу мозку, серцевих судин і при цьому бадьорить та заряджає енергією.
На додачу до своїх корисних переваг нібси термостабільні, мають приємну ароматику, шоколадний смак та хрустку текстуру. Тому сьогодні вони є трендовим інгредієнтом для крафтових кондитерів, пекарів, виробників сухих сніданків, фітнес-батончиків та морозива.
Курс на використання одночасно натуральних, смачних та корисних інгредієнтів в харчових продуктах добре відомий. То й недивно, що одними з таких лідерів у світі сьогодні є какао-боби та нібси, адже вони дуже органічно доповнюють палітру смаків та збагачують візуальне уявлення виробів. А теруарне походження надає додаткові можливості для креативу та маркетингу.Ну і звичайно крафтити bean-to-bar шоколади з унікальними смаками починають саме з какао-бобів чи нібсів.
В нашому асортименті присутні 4 види теруарних ароматичних КАКАО НІБСІВ з Еквадору, Домініканської республіки та Папуа-Нової Гвінеї.