fbpx

ЧИ ІСНУЄ ШОКОЛАД БЕЗ ЦУКРУ?

Згідно визначенню в нормативах ЄС та України (які були нещодавно адаптовані до європейських) «шоколад – харчовий продукт, отриманий із какао-продуктів і цукру…» Тобто європейське законодавство на сьогодні не дозволяє називати шоколадом продукт, який не містить цукру … при цьому різновид цукрів, дозволених до використання в Європі достатньо широкий.

А ось стандарт на шоколад в Сполучених Штатах Америки більш лояльний для поціновувачів несолодкого ) Там терті какао-боби (тобто 100% какао-терте) дозволено називати та маркувати як «несолодкий шоколад» (unsweetened chocolate) чи як «шоколадна маса» (chocolate mass) чи просто як «шоколад»!

Тому для тих, хто шукає шоколад без цукру та підсолоджувачів, радимо звернути увагу на 100% КАКАО ТЕРТЕ з какао-бобів преміального сорту ARRIBA NACIONAL з Еквадору. Це 100% первинний шоколад у зручних слайсах прямо з какао-бобів:
👍🏻обсмажених при низьких температурах для збереження яскравого смаку та корисних речовин;
👍🏻до віджиму какао-масла;
👍🏻до промислового виробництва;
👍🏻без додавання цукру та інших інгредієнтів.

Суперфуд, який ідеально підходить для какао церемоній та крафтових напоїв, веганських десертів та снеків. Має насичений букет з невисокою кислотністю та легкою приємною гірчинкою.
Насолоджуйтесь!

Отримати прайс, каталог
оформити замовлення